wandelcoaching
natuurcoaching
vrouw en kracht
op reis
Zo binnen zo buiten

Werkwijze

KvK nr: 09216534    Copyright 2013 Erica Croes l Fotoverantwoording en basisontwerp Erica Croes l  Realisatie website Dirk Koning
We beginnen met een intake gesprek waarin duidelijk wordt of er een wederzijdse klik is. Waarom kies je speciaal voor deze vorm van coachen, wat is je doel, en welke stappen wil je gaan zetten om je doel te bereiken. 

Samen met jou kijk ik naar wat er aan de hand van de spiegeling met de natuur zich aandient, en dit integreer ik in jouw specifieke thema of vraag.
Al wandelend kunnen er thema’s aan de orde komen als bijvoorbeeld “rust en stilte, “in beweging komen” of “obstakels op je weg”.
Afhankelijk van wat jouw doel is kan ik met bovenstaande of andere relevante (natuur) thema’s aansluiten op jouw vraag.
Bij deze thema’s ga ik uit van het werken met wat de natuur je laat zien. Meer voorbeelden van thema’s waar ik mee kan werken vind je op de pagina “thema’s”.
Het zijn alleen voorbeelden. Ik kijk altijd naar je persoonlijke vraag en stem me af op wat jij gespiegeld ziet in de natuur en hoe je dit op jouw eigen manier het beste kunt uitwerken.
Verder kan ik tijdens de wandeling werken met oefeningen om meer in het hier en nu aanwezig te zijn en om meer te gaan voelen .
Dit kunnen ontspanningsoefeningen, (geleide) meditaties of visualisaties zijn.
Jij bepaalt uiteindelijk zelf wat er gebeurt en tot hoever je daarin wilt gaan .
Wat jij zelf letterlijk en figuurlijk tegenkomt tijdens de wandeling is bepalend voor hoe het zal “lopen”. Zowel voor jou als ook voor mij een ontdekkingstocht ."Als je troebel water met rust laat, wordt het vanzelf helder" Lao Tse